KERNEN X BYENS FORLAG

Byens Forlag og bogcafé rykker midlertidigt ind i Kernen
Imens jagten går på at finde den helt rigtige forpagter til caféen i Kernen, kan du i mellemtiden gå på opdagelse i både bøger og god kaffe. Byens Forlag og kaffebar er nemlig midlertidigt rykket ind i cafélokalerne i Kernen.

Åbningstilbud
Samarbejdet mellem Byens Forlag og Kernen fejres med halv pris på kaffe til alle besøgende tirsdag den 21. maj og onsdag den 22. maj.

Menu
På menuen finder du blandt andet hverdagsklassikere som bolle med ost, kaffe fra den spritnye baristamaskine samt kolde drikke, vin og øl, som kan nydes med et tapasbræt. Eller kig forbi til en morgenmadstallerken både hverdage og weekender. Se menu.

Book og bestil morgenmadstallerken i weekender i AKF Fællesskabs-app
Lørdage og søndage kan du bl.a. nyde en morgenmadstallerken sammen med kaffen bestående af græsk yoghurt med granola, blødkogt æg, smør, marmelade, spansk pølse, to slags ost, brød og knækbrød. I weekender skal Morgenmadstallerken forudbestilles under ’Kalender’ i AKF Fællesskabs-app.

Studie- og pensionistrabat
Studerende og pensionister får 15% på alle drikkevarer.

Åbningstider
Byens Forlag og kaffebar holder åbent tirsdag-fredag kl. 10-19.30 samt lørdag og søndag kl. 10-16.  Mandage lukket.

Bøger
Er du nysgerrig på forlagets bøger, så kan du gå på opdagelse i både romaner, krimier, temabøger og bøger for børn og unge på hylderne i caféen.

Afslappet mødested
”Byens Forlag er stiftet med ambitionen om at skabe et levende og innovativt forlag, der både tør satse på snævre, spøjse titler og kommercielle udgivelser, og som samtidig vil bryde med den gængse måde, bøger formidles og sælges på. Som forlag har vi ikke noget kontor – i stedet arbejder vi i vores egne bogcaféer, der findes i København, Aarhus og Vejle, fordi vi gerne vil interagere med byen omkring os. Derfor ser vi det også som en utrolig oplagt og spændende chance at kunne rykke forlaget ud til Brøndbyvester.”, fortæller stifter Thomas Aagaard Skovmand.

”At finde den rette forpagter er fuldstændig afgørende for os, da Spiseriet er og bliver hjertet i Kernen. Vi leder derfor ikke blot efter nogle, der kan drive en café, men i lige så høj grad nogle, der, ligesom vi selv, ønsker at bidrage til at skabe fællesskab og liv i lokalområdet. Så selvom det er beklageligt, at Spiseriet midlertidigt er uden forpagter, er vi utrolig glade for, at Byens Forlag og Bogcafé kan træde til med så kort varsel og midlertidigt se til, at vi kan tilbyde vores gæster en god øl, kaffe og lidt at spise indtil den helt rigtige forpagter og langtidsholdbare løsning for Spiseriet og Kernen er på plads.”, fortæller administrerende direktør bag Kernen og boligselskabet AKF.

Vi glæder os til at se jer.

Byens Forlag
Læs mere om Byens Forlag.

MENU

FIND VEJ TIL KERNEN

VIA BUS
Bus 22 har midlertidigt stoppested på Kirkebjerg Allé.

VIA TOG
Glostrup station er den nærmeste station. Derfra er der blot 900 meter til Kernen til fods.

VIA BIL
Det er tilladt at parkere gratis i 2 timer i Kernens tilstødende parkeringshus. Husk at stille p-skiven. Parkering af mere end to timers varighed kræver betaling. Priser og regler fremgår i parkeringshuset.

TIL FODS
Du kan nemt komme til Kernen til fods. Glostrup station ligger blot 900 meter fra Kernen og busstoppesteder er også at finde i nærheden.