KERNEN

Kernen er et nyt mødested, hvor alle er velkommen – drevet af et ønske om at skabe et inspirerende og levende hus, som udfolder alt det, vi kan sammen som naboer. For vi tror på, at små og store fælles oplevelser bidrager til en endnu bedre hverdag. Kernen åbnede den 29. september 2022 i Kirkebjerg i Brøndbyvester og er et privat initiativ, som udvikles i takt med, at den nye bydel skyder op. Skriv til os på info@kernen, hvis du vil bidrage med gode oplevelser.

SPISERIET

I stueetagen finder du Spiseriet. Her kan du nyde en eftermiddagskaffe, et glas vin, øl eller sodavand og spise aftensmad. Hver onsdag kl. 18 kan du være med til langbordsmiddag og hver søndag kan du komme til brunch. I Spiseriet er der plads til børnene, og plads til at mødes med familien, naboer og venner over et brætspil, arbejde, fødselsdage og meget mere. I Spiseriets åbningstid kan du låne kugler til petanque, leje bat samt låne brugte bolde til padel. 

KULTUREN

Kulturen, husets teater- og multisal, ligger i Kernens stueetage. Her holder vi bl.a. koncerter, foredrag, fastelavn, filmvisninger, markeder og meget andet. Og så er det også her, at du kan gå til yoga og andre bevægelsesformer for både voksne og små. 

FOYEREN OG GALLERIET

I Foyeren hilser skulpturen “Moving by Day” dig velkommen. Det er også her, at du finder bordtennis, dart og bordfodbold, og så kan du danne dig et overblik over husets events på storskærmen. Når du går op ad den grønne trappe i foyeren til første sal, møder du Galleriet. Her udstiller vi løbende lokale kunstnere, men du vil indimellem også finde ting produceret af alle jer, der deltager i kreative workshops i huset.

DAGLIGSTUEN

I Dagligstuen på første sal er der plads til alle aldre. Slæng jer i de bløde møbler imens I lytter til en selvvalgt lp, spiller spil og læser bøger. Lad ungerne gå på opdagelse i legehjørnet, hvad end I er der som familie eller mødregruppe. Og mal, tegn og klip på livet løs omkring kreabordet. Indimellem inviterer vi også på hyggelige og intime oplevelser i det fleksible rum, som bl.a. oplæsninger, nørkle-arrangementer, trylleshow og yoga. 

KONTORET

På Kontoret på første sal kan alle komme og arbejde og studere helt gratis ved otte hæve-sænkeborde, i de bløde sæder omkring caféborde eller langbordet. Der er også mødelokale med skærm med plads til 8 personer og telefonboks til telefon- og onlinemøder. Mødelokale og kontorpladser kan bookes via appen AKF Fællesskab, eller kom bare og sæt dig ved en ledig plads.

ORANGERIET

På taget af Kernen ligger Orangeriet indrettet med langborde og et lille lounge-område. Her holder vi også forskellige arrangementer og wokshops, som f.eks. akvarelmaling. Lokalet kan desuden lejes af AKF-lejere i boligområdet Kirkebjerg Søpark. Er lokalet ikke udlejet, er rummet til fri afbenyttelse for alle, der har lyst til at tilbringe tid i det stemningsfulde drivhus. 

HAVERNE

På Kernens tag finder du også Haverne. Et antal højbede, som bl.a. drives og passes af havefællesskabet og elever fra Park Allé Skole. Blandt bedene har vi placeret et langbord, hvor mad og drikke fra Spiseriet eller madpakken kan nydes. Har du grønne fingre, eller elsker du bare at følge med i, hvad der gror,  eller vil du lære dine børn eller børnebørn om planter og blomster, så er Haverne det perfekte sted at mødes.

PULSEN OG PADEL

På Kernens tag ligger padelbanen, som du kan læse mere om og booke her. Du finder også Pulsen. Et farverigt lege- og motionsområde i det fri, hvor både store og små kan udfordre sig selv på trampolinerne eller træningsstativet med armgang og pull-ups. Indimellem mødes vi også til funktionel træning og andre træningsformer. 

OM AKF

Bag Kernen og AKF Fælleskab står ejendoms- og investeringsselskabet AKF.
AKF står også bag opførelsen af boligområdet Kirkebjerg Søpark, hvor Kernen er placeret.
AKF både udvikler, renoverer og drifter +60 bolig- og erhvervsejendomme centreret i Storkøbenhavn med ordentlighed som vores vigtigste pejlemærke.

Afspil video

AKF FÆLLESSKAB

I AKF tror vi på, at et godt naboskab bidrager til et godt hverdagsliv. Derfor har vi opført Kernen og udviklet appen AKF Fællesskab – en digital platform for fællesskaber i AKF, herunder Kernen. I appen kan du blandt andet booke en kontorplads, mødelokale tilmelde dig langbordsmiddag, yoga, foredrag, legestue og meget mere.