Kernen

Kernen er et socialt og kulturelt samlingssted i Kirkebjerg i Brøndbyvester – drevet af et ønske om at skabe et inspirerende fysisk og digitalt hus, som udfolder alt det, vi kan sammen som naboer. Kernen er for kulturentusiasterne, kreativisterne, motionisterne og madfolket. For unge og ældre, store og små. For Brøndbyvester og alle dem, som har lyst til at være med.

Spiseriet

I stueetagen finder du Spiseriet. Spiseriet er husets hjerte. En café, hvor du kan deltage i fællesspisning hver onsdag samt sidste fredag i hver måned. Spise morgenmad, frokost og aftensmad- Eller blot nyde en god kop kaffe, øl eller et glas vin med venner og familie. I Spiseriet er der også plads til børnene, ligesom du er velkommen til at hygge dig med en bog og en varm kop te.

KULTUREN

Kulturen er husets teater- og multisal, og ligger i Kernens stueetage. Her kan du opleve teater, foredrag, live musik og filmvisninger. Og der vil både være noget for børn og voksne. Salen huser også yoga, kreative workshops, legestue, dans, markeder og meget mere.

GALLERIET

Galleriet er det første rum, du træder ind i, når du bevæger dig op på Kernens første sal. Her kan du opleve forskellige, spændende værker. Og der vil være noget for alle, ligesom kunsten jævnligt skiftes ud. Både værker af kommende og mere etablerede kunstnere vil være at finde her, og kunstværker, produceret af både børn og voksne i Kernen, vil også blive udstillet.

DAGLIGSTUEN

På Kernens første sal finder du også Dagligstuen. Her kan du slænge dig i de bløde møbler og komme dine naboer ved eller mødes med venner og familie. Det er også stedet, hvor du kan mødes med din hækle- og strikkegruppe, spille brætspil eller gå på opdagelse i en af de mange bøger på hylderne. Og så er du selvfølgelig velkommen til at medbringe din kaffe og kage fra Spiseriet.

KONTORET

På Kernens første sal findes Kontoret. Her kan du arbejde eller studere fra en god kontorplads med mulighed for fordybelse og arbejdsfællesskab. Kontoret er indrettet med behagelige stole og arbejdsborde, mødelokale og telefonboks. Du kan booke kontorplads via appen AKF Fællesskab eller blot sætte dig på en ledig flexplads.

ORANGERIET

Orangeriet er husets drivhus og beboerlokale for AKF-lejere i Kirkebjerg Søpark, og findes på Kernens tag. Her vil skønne planter skabe duft og velvære, samt give skygge på solrige dage. Som AKF-lejer i Kirkebjerg Søpark kan du leje Orangeriet til fødselsdage og andre sociale sammenkomster eller blot nyde det, når det ikke er reserveret.

HAVERNE

På Kernens tag findes også Haverne. Haverne drives og passes af AKF-lejernes haveforening. I Haverne er det muligt at dele viden og erfaringer om planter og blomster generationer imellem, lære børnene om råvarer og få en uformel snak med naboen over havearbejdet.

PULSEN

På Kernens top findes Pulsen. Pulsen er husets motionsområde i det fri. Her kan du udfordre dig selv på trampolinerne eller træningsstativet med armgang og pull-ups , deltage i gymnastik og funktionel træning, eller blot deltage i leg og hygge på tagets gynger og bløde underlag.

akf fællesskabs-app

I AKF tror vi på, at et godt naboskab bidrager til et godt hverdagsliv. Derfor har vi udviklet appen AKF Fællesskab – en digital platform for fællesskaber i AKF, herunder Kernen. I appen kan du som gæst i Kernen og AKF-lejer i Kirkebjerg Søpark blandt andet booke en kontorplads, tilmelde dig fællesspisning, yoga, kreaværksted, legestue og meget meget mere.

Afspil video

om akf

Bag Kernen og AKF Fælleskab står ejendoms- og investeringsselskabet AKF.
AKF står også bag opførelsen af boligområdet Kirkebjerg Søpark, hvor Kernen er placeret.
AKF både udvikler, renoverer og drifter +60 bolig- og erhvervsejendomme centreret i Storkøbenhavn med ordentlighed som vores vigtigste pejlemærke.