SPISERIET - CAFÉ OG MØDESTED

Kære gæst

Spiseriets forpagtere har valgt at opsige vores samarbejde om Spiseriet i Kernen og har ønsket at træde ud af samarbejdet hurtigst muligt inden opsigelsesperiodens udløb. Da vi i disse dage er blevet bekendte med, at de skal overtage forpagterskabet af caféerne i Brøndby Kommunes øvrige kulturhuse pr. 1 maj, har vi valgt at imødekomme deres ønske. Det betyder desværre, at Spiseriet fra dags dato vil være lukket, indtil vi finder en ny forpagter.

I mellemtiden kan du besøge vores midlertidige pop up-kaffebar Kernen x Byens Forlag. Se menu og åbningstider.

At finde den rette forpagter er fuldstændig afgørende for os, da Spiseriet er og bliver hjertet i Kernen. Vi leder derfor ikke blot efter nogle, der kan drive en café, men i lige så høj grad nogle, der, ligesom vi selv, ønsker at bidrage til at skabe fællesskab og liv i vores alles lokalområde. Så selvom det er beklageligt, at Spiseriet midlertidigt må lukke, er det vigtigt for os at bruge denne tid på at finde den rigtige og langtidsholdbare løsning for Spiseriet og Kernen.

Vi ønsker Christian og Linda held og lykke på deres videre færd. Vi håber desuden, at I vil tage godt imod Spiseriet, når vi åbner dørene igen og at I indtil da, stadig vil bruge Kernen og husets øvrige faciliteter, der er åbne og tilgængelige præcis, som de plejer samt. Eller besøg vores midlertidige pop up-kaffebar Kernen x Byens Forlag. Se menu og åbningstider.

Vi glæder os til at se jer og fortsætte udviklingen af Kernen.

Bedste hilsner
Kernen

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Spiseriet ligger inde i Kernen på Kirkebjerg Parkvej 15, 2605 Brøndby

 

MAD OG DRIKKE

I Spiseriet serverer vi frokost og aftensmad baseret på råvarer i sæson, hjemmebagte kager, desserter og brunch hver søndag. 

Vi har altid vine på glas, øl på fad og specialøl på flaske, økologiske juicer, kaffe og the og masser af hyggelige spil og læsestof til at supplere med.

LANGBORDSMIDDAG

Hver onsdag kl. 18 inviterer vi til langbordsmiddag, hvor menuen anrettes på fade. Alle spiser den samme menu med eller uden kød. Børn, der ikke er fyldt 3 år, spiser gratis med. Vil du spise med, kan du se menu og købe billet via appen AKF Fællesskab, via almindeligt billetlink eller tilmelde dig direkte baren i Spiseriet

SELSKABER

Der er plads til din fødselsdag, barnedåb, konfirmation og andre små og store selskaber  i Spiseriet.

 

MAD UD AF HUSET