SPISERIET - CAFÉ OG MØDESTED FOR ALLE I BRØNDBYVESTER OG OMEGN

Kære gæst

Vi er glade for at kunne dele, at vi har fundet en ny forpagter af caféen i Kernen. Og vi glæder os til at byde alle Brøndbyvesters beboere og flere til velkommen i Spiseriet.

Velkommen til Jesper Ringling, der er udlært kok og har stor erfaring fra både Danmark og Frankrigs restaurantverden. Vi ser et godt match mellem Spiseriet og Jesper, da mad for ham handler om mere end bare smag. Det handler om at skabe fællesskab. Mad, som han siger, er kærlighed, og det betyder, at han går op i kvaliteten fra råvarer til tilberedning, hvor hans mål er at sikre, at alle kommer til at spise godt og nyde deres besøg i caféen.

Spiseriet er ikke blot et arbejde for Jesper, men derimod et ægte drømmeprojekt, for han har længe drømt om sit eget sted. Derfor ser han store og spændende muligheder med Spiseriet, og glæder sig til at være med til at alle omegnens borgere omkring måltider, hygge og fælles oplevelser.

En lille bonusinfo: Jesper er helt sikker på, at ingen kan slå ham i bordtennis – måske nogen er klar til at tage udfordringen op?

Program for åbning og menu
Spiseriet åbner officielt igen i slutningen af november, men allerede den 8. oktober slår Jesper dørene op til en soft opening af caféen. I denne periode er menuen skiftende og kun tilgængelig på caféens tavle, via Kernens sociale medier eller via AKF Fællesskabs-app. Da konceptet stadig er under udvikling, betyder det også, at der i denne periode kan være udsolgt af enkelte retter. Indretningen bliver ligeledes justeret løbende, indtil det helt rigtige miljø rammes.

Spiseriet er åbent for alle og vil byde på baristakaffe, hjemmebagte boller, mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad med mulighed for vegetariske og børnevenlige retter. I weekenden kan du komme forbi til brunch, og om onsdagen fortsætter vi med langbordsmiddage. Se mere og køb spisebillet via almindeligt billetlink eller AKF Fællesskabs-app.

Vi håber, du vil komme forbi og smage på den lækre mad, mens Jesper afprøver forskellige retter og tilpasser menukortet.

Åbningstider under soft opening:
Mandag: lukket
Tirsdag-lørdag: kl. 9.00-20.00 
Søndag: kl. 9.00-13.00

Grand Opening:
Vi ser frem til den officielle åbning i slutningen af november, hvor indretningen står færdig, og konceptet er helt på plads.

Tidsplan for Spiseriet:
• Indtil 4. oktober: Byens Forlag Pop-up i Spiseriet
• 5. og 6. oktober: Spiseriet er lukket grundet indflytning af ny forpagter
• 8. oktober: Soft opening
• Slutningen af november: Grand opening (bemærk venligst, at der er lukket mellem jul og nytår)

Drømmer du om at holde selskab i Spiseriet, så skriv til spiserietkernen@gmail.com.

Vi håber, du vil være med til at byde Jesper velkommen – vi glæder os til at se dig i Spiseriet!

Bedste hilsner
Kernen

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Spiseriet ligger inde i Kernen på Kirkebjerg Parkvej 15, 2605 Brøndby. 

Mandag: Lukket
Tirsdag-lørdag: 9.00-20.00
Søndag: 9-00-13.00
Lukket mellem jul og nytår.

Selskaber
Der er plads til din fødselsdag, barnedåb, konfirmation og andre små og store selskaber i Spiseriet. Kontakt os på spiserietkernen@gmail.com

MAD OG DRIKKE

I Spiseriet er alle og enhver velkommen til morgenmad, frokost og aftensmad baseret på råvarer i sæson. Vin på glas, kolde øl, læskende drikke og god baristakaffe . 

Brunch
Hver lørdag og søndag kl 9.00-13.00

Dagens ret
Dagens ret kan købes tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 15.00. Medbring en boks, hvis du ønsker take away.

 

LANGBORDSMIDDAG FOR ALLE

Hver onsdag kl. 18 inviterer vi til langbordsmiddag for alle, hvor menuen anrettes på fade. Alle spiser den samme menu med eller uden kød. Børn, der ikke er fyldt 3 år, spiser gratis med. Vil du spise med, kan du se menu og købe billet via billetlink, tilmelde dig direkte baren i Spiseriet eller via appen AKF Fællesskab

NYTÅRSPAKKE 2024

Køb din nytårsmad i Spiseriet.
En nem og lækker løsning til nytårsfesten. Se menu.