MENU
I Madstedet kan du altid kigge forbi til en god bid mad. Menuen byder bl.a. på morgenmad og frokost tirsdag til fredag, brunch i weekenden, og hver aften tirsdag-fredag fra kl. 17.30 står vi klar med dagens ret, som skifter fra dag til dag. Tag et kig på udvalget herunder.
Menuer fås også i vegetariske versioner.
November
Tirsdag 25.11
Butterchicken, ris, raita og agurk- og myntesalat
Onsdag 26.11 Langbordsmiddag
Lasagne med hvidløgsbrød og grønkålssalat med ristede mandler
Torsdag 27.11 Langbordsmiddag
Fiskefrikadeller fra “Dan”, kartofler, persillesovs og fennikel-og pæresalat
Fredag 28.11
Slidersbræt – 5 sliders med flæskesteg, pankokylling, laks, svampe, timian og okse med karamelliseret løg.
Serveres med chips og mayo.
Lørdag 29.11
Brunch og Julemarked
Søndag 30.11
Brunch
December
Tirsdag 02.12
Juletarteletter med and og æbleslaw
Onsdag 03.12 Langbordsmiddag
Pasta med svampe og timian, æblesalat og brød
Torsdag 04.12 Langbordsmiddag
Svensk juleskinke med små ovnbagte timiankartofler, spidskålssalat, dips og knækbrød
Fredag 05.12
Slidersbræt – 5 sliders med flæskesteg, pankokylling, laks, svampe, timian og okse med karamelliseret løg.
Serveres med chips og mayo.
Lørdag 06.12
Brunch
Julefrokost kl. 14.00. Læs mere her.
Søndag 07.12
Brunch
Uge 50
Tirsdag 09.12
Fish ’n’ chips med ærtepuré
Onsdag 10.12 Langbordsmiddag
Julemedister, vintermos med brunet smør, kandiserede løg og rødbedesalat
Torsdag 11.12 Langbordsmiddag
Pankopaneret kyllingeburger med chips og crispy romainesalat
Fredag 12.12
Slidersbræt – 5 sliders med flæskesteg, pankokylling, laks, svampe, timian og okse med karamelliseret løg.
Serveres med chips og mayo.
Lørdag 13.12
Brunch
Søndag 14.12
Brunch
Uge 51
Tirsdag 16.12
Tirsdags-tacos med pulled and
Onsdag 17.12 Langbordsmiddag
Italiensk tomatsuppe, baconcrunch og ostebrød.
Burrata med vindruer.
Torsdag 18.12 kl. 18.00 Langbordsmiddag
Flæskesteg med hvide kartofler, brunede kartofler, varm og kold rødkålssalat.
Risalamande (mandelgave)
Fredag 19.12
Slidersbræt (5 sliders: flæskesteg, pankokylling, laks, svampe, timian og okse med karamelliseret løg. Serveres med chips og mayo.
I Madstedet kan du bl.a. nyde:
- Lækker brunch hver lørdag og søndag
- Morgenmadstallerken, frokost og aftensmad hele ugen
- Kaffe, kage og små retter dagen igennem
- Langbordsmiddag hver onsdag og torsdag
- Små events og arrangementer med fokus på fællesskab